Aanbod

Aanbod

Waarvoor kan je bij mij terecht:

Individuele begeleiding


Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen bij mij terecht voor individuele psychologische behandeling. 

De klachten kunnen heel divers zijn: van een laag zelfbeeld en stress naar ADHD of een eetstoornis. Ook depressie, angst, burn-out, automutilatie, ... Alles kan hier in een veilige omgeving aan bod komen. 

Rouwbegeleiding


Jammer genoeg hoort afscheid nemen bij het leven. Niet iedereen kan hier even gemakkelijk mee omgaan en sommige kinderen, jongeren of volwassenen hebben wat extra hulp nodig in hun rouwproces. 

Of het nu gaat om een broer, zus, mama of papa, een verre nonkel, kennis of zelfs een huisdier. Ik wil jou begeleiden in dat moeilijke proces van loslaten en een andere manier zoeken van vasthouden. 

IQ-test


Voor kinderen van 6 jaar tot 16j 11m kan ik een IQ-test aanbieden. In de huisartsenpraktijk te Brugge en het Flink!team te Stekene, gaat dit door in de praktijk zelf.

Voor kinderen uit de regio Sleidinge-Evergem-Eeklo-Zomergem kan dit afgenomen worden op school indien zij daar mee akkoord gaan, of in de praktijk te Zomergem. 

Tarieven

Intakesessie

Tijdens de intakesessie leren we elkaar kennen, stel ik jou algemene vragen en luister ik naar jouw klachten en hulpvraag. Er wordt ook een klachtenvragenlijst voorgelegd. 

Deze sessie kost €65

Vervolg sessie

In volgende sessies gaan we dieper in op de klachten en zoeken we samen naar een oplossing. Er kunnen ook bepaalde huiswerkopdrachten meegegeven worden. 

Deze sessies kosten €60

IQ-test

De IQ-test is een WISC-V. De afname duurt meestal ergens tussen 1u en 2u. In de prijs is de afname, het verslag en een eventuele nabespreking inbegrepen. 

De IQ-test kost €150

De betaling

Ik vraag om de sessie op het einde te betalen. Dit kan cash of via het scannen van een QR-code op de GSM. 

Privacyverklaring

Om de privacyverklaring te lezen, kunt u op onderstaande afbeelding naar beneden scrollen. U kunt zo het volledige document bekijken.