Aanbod

Aanbod

Waarvoor kan je bij mij terecht:

Individuele begeleiding


Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen bij mij terecht voor individuele psychologische behandeling. 

De klachten kunnen heel divers zijn: van een laag zelfbeeld en stress naar ADHD of een eetstoornis. Ook depressie, angst, burn-out, automutilatie, ... Alles kan hier in een veilige omgeving aan bod komen. 

Rouwbegeleiding


Jammer genoeg hoort afscheid nemen bij het leven. Niet iedereen kan hier even gemakkelijk mee omgaan en sommige kinderen, jongeren of volwassenen hebben wat extra hulp nodig in hun rouwproces. 

Of het nu gaat om een broer, zus, mama of papa, een verre nonkel, kennis of zelfs een huisdier. Ik wil jou begeleiden in dat moeilijke proces van loslaten en een andere manier zoeken van vasthouden. 

Tarieven

Intakesessie

Tijdens de intakesessie leren we elkaar kennen, stel ik jou algemene vragen en luister ik naar jouw klachten en hulpvraag. Er wordt ook een klachtenvragenlijst voorgelegd. 

Deze sessie kost €65

Vervolg sessie

In volgende sessies gaan we dieper in op de klachten en zoeken we samen naar een oplossing. Er kunnen ook bepaalde huiswerkopdrachten meegegeven worden. 

Deze sessies kosten €60

Ik vraag om de sessie op het einde te betalen. Dit kan cash of via het scannen van een QR-code op de GSM. 

De betaling

Privacyverklaring

Om de privacyverklaring te lezen, kunt u op onderstaande afbeelding naar beneden scrollen. U kunt zo het volledige document bekijken.